cromvoirtse hoeve
home accomodatie prijzen
omgeving
contact
omgeving

Cromvoirt ligt centraal voor talloze activiteiten. Zoekt u rust en natuur, dan kunt u uitstekend fietsen of wandelen in de bosrijke omgeving van Cromvoirt.
Genieten van de prachtige natuur kunt u in de Loonse en Drunense duinen of de Kampina Heide rond Boxtel. Deze bieden u legio unieke wandel- en fietstochten. Strandbad de IJzeren Man ligt op loopafstand van de Cromvoirtse Hoeve. In het zomerseizoen kunt u een duik nemen in het koele water. Of wat dacht u van de schaatsen onderbinden bij voldoende vorst?

Wilt u cultuur snuiven in het mooie Brabant? Brengt u dan eens een bezoek aan "de parel van Brabant" Oisterwijk wat zomer en winter bruist van gezelligheid. Of het vestingsstadje Heusden, met prachtige oude straatjes en de haven is een bezoek meer dan waard.

In minder dan 15 minuten zit u midden in de Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch. Bourgondisch en volop genieten van de Brabantse gezelligheid. En wat dacht u van een unieke boottocht over de Binnendieze? Ook vele evenementen staan jaarlijks op het Bossche programma. Maritiem Den Bosch of Boulevard wilt u niet missen!

Ook attractieparken als de Efteling en de Beekse Bergen vindt u in de buurt.

omgeving
Cromvoirtse Hoeve bed & breakfast - Deutersestraat 35 - 5266AW - Cromvoirt - T. 0411 - 644710 - E. info@cromvoirtsehoeve.nl
christadesign