cromvoirtse hoeve
home accomodatie prijzen
omgeving
contact
accomodatie

Covid-19. Ook bij de Cromvoirtse hoeve worden alle doorgevoerde maatregelen welke betrekking hebben op Covid-19 in acht genomen, uiteraard wordt dit ook gevraagd aan de gasten. Mocht het onverhoopt gebeuren dat de maatregelen aangescherpt worden waardoor wij genoodzaakt zijn onze B&B te sluiten, dan wordt u hier telefonisch of per mail van op de hoogte gebracht Denkt u aan u mondkapje en 1,5 meter afstand.
Blijf thuis bij klachten!

De Cromvoirtse Hoeve is gevestigd in een sfeervolle boerderij aan de rand van het prachtige kerkdorp Cromvoirt gemeente Vught. (vlakbij Den Bosch). Inchecken kunt u tussen 18.00-19.00, uitchecken vóór 11.00

Mocht u meerdere dagen verblijven, houdt u er dan rekening mee dat onze B&B tussen 11.00-17.00 gesloten is voor onze gasten, óók bij een verblijf van meerdere nachten. Ga genieten van al het moois en ontdek wat er allemaal te beleven is.

De bovenverdieping van de boerderij is geheel gereserveerd voor de gasten. In één van de twee 2-persoonskamers of in de 1-persoonskamer kunt u heerlijk overnachten, een TV is aanwezig. De luxe badkamer welke u deelt is voorzien van een dubbele wastafel, comfortabele douche, en toilet.

In de aparte eetkamer serveren wij het ontbijt tot uiterlijk 9.30. Heeft u speciale wensen of allergieën? Geef deze bij reservering door. Als het weer het toelaat serveren we het ontbijt buiten als u dit wenst op het gedeelte wat voor onze gasten van onze B&B is bestemd.

  • Onze B&B is rookvrij.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Fietsen kunt u kwijt in de overdekte fietsenstalling.

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe,
Anja, Fransien.

accomodatie
Cromvoirtse Hoeve bed & breakfast - Deutersestraat 35 - 5266AW - Cromvoirt - T. 0411 - 644710 - E. info@cromvoirtsehoeve.nl
christadesign